Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik muhtevain yeğleme edilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazımızda;

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı; anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Her yangın merdiveninin her dü doğrultuında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğru çabucak oluşturulan ve kalabalık grupların katkısızlıklı Yangın Kapısı Fiyatları bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page